Έξυπνη διαχείριση

 

Εμείς την κατασκευάζουμε, εσείς την διαχειρίζεστε χωρίς κανένα κόστος!

 Είναι πολύ απλό αφού με μία δυναμική ιστοσελίδα:

Έχετε τη δυνατότητα να ορίζετε εσείς λέξεις-κλειδιά και εκφράσεις που χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες σας και με τις οποίες εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

 

stulosΣας παρέχεται η δυνατότητα να κάνετε μόνοι σας, εύκολα και γρήγορα, αλλαγές στα περιεχόμενα της ιστοσελίδας σας. Αλλάζετε, διαγράφετε ή προσθέτετε νέες κατηγορίες, υποκατηγορίες και άρθρα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας σε κάθε χρονική περίοδο. 

 

Καταχωρείτε και μορφοποιείτε κείμενα on-line με ένα  πολύ εύκολο κειμενογράφο  που ενσωματώνεται στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένων της ιστοσελίδας σας. Επίσης πολύ εύκολα και γρήγορα τα συνοδεύεται με φωτογραφίες που επιθυμείτε. 

 

refresh

Αλλάζετε τη «βιτρίνα» της πρώτης σελίδας σας επιλέγοντας όποτε θέλετε διαφορετικά άρθρα που επιθυμείτε να προβάλλονται σε κάθε χρονική περίοδο. 

 

Το σύστημα σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε οποιαδήποτε στιγμή στην πρώτη σελίδα, πληροφορίες για τους πελάτες σας, νέα και ανακοινώσεις που αφορούν την επιχείρησή σας. 


Η ιστοσελίδα ενσωματώνει ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή προβολή της επιχείρησή σας με στοιχεία και φωτογραφίες που μπορείτε να αλλάζετε μόνοι σας κάθε στιγμή ανάλογα με τις ανάγκες σας. 


Αυτόματη σελιδοποίηση, άμεση ενημέρωση και δυναμική προβολή του καταλόγου των υπηρεσιών σας. 


analytics-thumbΣτη σελίδα ενσωματώνεται το κορυφαίο σύστημα μέτρησης επισκεψιμότητας GOOGLE Analytics (πόσοι και ποιοι βλέπουν τη σελίδα σας κάθε μέρα).  


social-networksΆμεση αλληλεπίδραση της ιστοσελίδας σας με τα κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, twitter, google+.  


search-enginesΚαταχώρηση και προβολή της ιστοσελίδας σας στους πιο γνωστούς ηλεκτρονικούς κατάλογους και μηχανές αναζήτησης σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

 

shopcart

Δυνατότητα μελλοντικά για άμεση επέκταση της υπάρχουσας ιστοσελίδας σας σε ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop.

 

Δυνατότητα αποστολής ενημερωτικών μηνυμάτων (newsletters) στους χρήστες της ιστοσελίδας σας. 

 

 

Επίσης δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης της υπάρχουσας ιστοσελίδας με όποια επιπλέον χαρακτηριστικά επιθυμείτε ανάλογα με τις μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησής σας.