Έξυπνη διαχείριση Real Estate

 

Εμείς την κατασκευάζουμε, εσείς την διαχειρίζεστε χωρίς κανένα κόστος!

 Είναι πολύ απλό αφού με μία Real Estate ιστοσελίδα:

Έχετε τη δυνατότητα να ορίζετε εσείς λέξεις-κλειδιά και εκφράσεις που χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες σας και με τις οποίες εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

1_homeΕύκολη - γρήγορη καταχώρηση ακινήτων.

plus_orangeΔυνατότητα προσθήκης απεριόριστων ακινήτων.

saleΔιαχωρισμός ακινήτων σε: Ακίνητα προς πώληση, ακίνητα προς ενοικίαση, οικόπεδα, επαγγελματικούς χώρους, κτλ.


mapΔυνατότητα καταχώρησης ακινήτων ανά νομό - περιοχή.

Δυνατότητα καταχώρησης αμέτρητων φωτογραφιών ανά ακίνητο.
map_appΔυνατότητα δήλωσης της θέσης του ακινήτου με Google Maps.

stulosΣας παρέχεται η δυνατότητα να κάνετε μόνοι σας, εύκολα και γρήγορα, αλλαγές στα ακίνητα της ιστοσελίδας σας. Αλλάζετε, διαγράφετε ή προσθέτετε νέες κατηγορίες, υποκατηγορίες και ακίνητα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας σε κάθε χρονική περίοδο.

Καταχωρείτε και μορφοποιείτε κείμενα on-line με ένα  πολύ εύκολο κειμενογράφο  που ενσωματώνεται στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένων της ιστοσελίδας σας. Επίσης πολύ εύκολα και γρήγορα τα συνοδεύεται με φωτογραφίες που επιθυμείτε.

refresh

Αλλάζετε τη «βιτρίνα» της πρώτης σελίδας σας επιλέγοντας όποτε θέλετε διαφορετικά ακίνητα που επιθυμείτε να προβάλλονται σε κάθε χρονική περίοδο.


Το σύστημα σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε οποιαδήποτε στιγμή στην πρώτη σελίδα, πληροφορίες για τους πελάτες σας, νέα και ανακοινώσεις που αφορούν την επιχείρησή σας.


Η ιστοσελίδα ενσωματώνει ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή προβολή της επιχείρησή σας με στοιχεία και φωτογραφίες που μπορείτε να αλλάζετε μόνοι σας κάθε στιγμή ανάλογα με τις ανάγκες σας.


Αυτόματη σελιδοποίηση, άμεση ενημέρωση και δυναμική προβολή του καταλόγου των ακινήτων σας.


analytics-thumbΣτη σελίδα ενσωματώνεται το κορυφαίο σύστημα μέτρησης επισκεψιμότητας GOOGLE Analytics (πόσοι και ποιοι βλέπουν τη σελίδα σας κάθε μέρα).


social-networksΆμεση αλληλεπίδραση της ιστοσελίδας σας με τα κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, twitter, google+.


search-enginesΚαταχώρηση και προβολή της ιστοσελίδας σας στους πιο γνωστούς ηλεκτρονικούς κατάλογους και μηχανές αναζήτησης σε Ελλάδα και εξωτερικό.


newspaperΔυνατότητα αποστολής ενημερωτικών μηνυμάτων (newsletters) στους χρήστες της ιστοσελίδας σας.


Επίσης δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης της υπάρχουσας ιστοσελίδας με όποια επιπλέον χαρακτηριστικά επιθυμείτε ανάλογα με τις μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησής σας.