Τεχνολογικά Νέα

Τεχνολογικά Νέα

Μαρ
14

anakuklotiki.gr

anakuklotiki

Η Κ. ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΑΒΕΕ αποτελεί μια μεγάλη και σύγχρονη μονάδα ανακύκλωσης και εμπορίας μετάλλων, με ευρωπαϊκών προδιαγραφών εγκαταστάσεις στην Αμφιτρίτη Αλεξανδρούπολης. Η webRey εταιρεία κατασκευής και συντήρησης ιστοσελίδων ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας www.anakuklotiki.gr έτσι ώστε να προβάλει τις υπηρεσίες της στο διαδίκτυο.

Μαρ
14

i-manage.gr

i-manage

 

Το i-manage είναι ένα νέο κτηματομεσιτικό γραφείο που δραστηριοποιείται στον χώρο των κτηματομεσιτικών συναλλαγών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στην αγοραπωλησία, στην ενοικίαση και γενικά στην εκμετάλλευση ακινήτων. Η webRey εταιρεία κατασκευής και συντήρησης ιστοσελίδων ανέλαβε την κατασκευή του Real Estate website. Μια Real Estate ιστοσελίδα για να προβάλει άμεσα τις υπηρεσίες της στους ενδιαφερόμενους .

Μαρ
14

Γλώσσα των μωρών

dunstanbaby

Τη γλώσσα των μωρών είναι εύκολο να την ακούς αλλά δύσκολο να την καταλάβεις. Η λύση υπάρχει στο Dunstan baby language όπου με ένα μαγικό τρόπο μπορείς να καταλάβεις το τι θέλει να σου πει το μωρό σου. Η webRey εταιρεία κατασκευής και συντήρησης ιστοσελίδων ανάλαβε την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος της γλώσσας των μωρών στην Ελλάδα.

Μαρ
14

limnosfm100.gr

limnosfm100

 

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Λήμνου fm100 ανανέωσε την ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο. Μετέφερε τη ‘φωνή’ του και στο διαδίκτυο προβάλλοντας μας καθημερινά τα νέα της Λήμνου και αλλά και όλης της Ελλάδας. Η webRey εταιρεία κατασκευής και συντήρησης ιστοσελίδων ανάλαβε την ανακατασκευή της ιστοσελίδας όπου με χαρά σας παρουσιάζουμε στο www.limnosfm100.gr

Αυγ
07

ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗΣΙΣ ενεργειακή βιοκλιματική κατοικία


Η ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗΣΙΣ που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της ενεργειακής βιοκλιματικής κατοικίας από σήμερα μπήκε στον χώρο του Διαδικτύου. Η εταιρεία κατασκευής και συντήρησης ιστοσελίδων webRey δημιούργησε αυτό που έλειπε από την ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗΣΙΣ. Μία ιστοσελίδα σχεδιασμένη για να προβάλει τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προτάσεις της στον κόσμο του διαδικτύου.

Με χαρά σας παρουσιάζουμε την oiko-domisis.gr

www.oiko-domisis.gr

Αυγ
02

Σύλλογος Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου « Ο Αγιος Βασίλειος »


 

Η προσφορά αφιλοκερδούς εργασίας για συνανθρώπους μας που χρειάζονται την υποστήριξη όλων μας έχει αξία ανεκτίμητη.

Το ευχαριστώ τους αλλά και το χαμόγελο τους είναι αληθινό και σε γεμίζει πληθώρα συναισθημάτων.

Είναι ωραίο να μπορείς να προσφέρεις σε «πραγματικούς» και καλόψυχους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά αφιλοκερδώς την ψυχή τους για την εκπλήρωση των στόχων τους.

Η εταιρεία κατασκευής και συντήρησης ιστοσελίδων webRey πρότεινε στο Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου « Ο Άγιος Βασίλειος » την ΔΩΡΕΑΝ κατασκευή αλλά και συντήρηση της ιστοσελίδας www.autism-evros.gr .

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση όλων των συνανθρώπων μας για το έργο του συλλόγου αλλά και η αναζήτηση ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν σε ηθικό ή οικονομικό επίπεδο τον σύλλογο αυτόν.

www.autism-evros.gr

Ιουλ
21

SoHo Absolutely Fabulous

sohocafe

 

Η εταιρεία webRey και ο Καρακούσης Δήμος προσωπικά, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την Μάγδα Παπανικολάου για την αμέριστη υποστήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνει στην εταιρεία μας για την ηλεκτρονική προβολή των επιχειρήσεων της.

Με χαρά σας παρουσιάζουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.sohocafe.gr.

Ελπίζουμε να απολαύσετε όσο και εμείς αυτό το γευστικό ταξίδι.

Άλλωστε κάθε συνεργασία μαζί σας είναι ένα ταξίδι.....

 

www.sohocafe.gr

Ιουν
27

5ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης

5gym

 

To 5ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης έπειτα από μία “ανακατασκευή ιστοσελίδας” απέκτησε ένα νέο προφίλ στον χώρο του Διαδικτύου. Η webRey εταιρεία κατασκευής και συντήρησης ιστοσελίδων έβαλε την προσωπική της “πινελιά” στο site του 5ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης.

Με χαρά σας το παρουσιάζουμε

http://5gym-alexandr.evr.sch.gr/

Ιουν
22

www.allixandroupoli.gr

allixandroupoli

Είναι ωραίο να προσπαθείς να αλλάξεις την πόλη σου…

Είναι ωραίο να ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου…

Είναι ωραίο να πραγματοποιείς δράσεις στην πόλη σου…

Ενημερώσου…..

Μπες στην ομάδα……

Γιόρτασε…..

Μην μένεις θεατής στην αλλαγή της πόλης σου….

Ιουν
19

axieros.gr

axieros

 

Η webRey εταιρία κατασκευής και συντήρησης ιστοσελίδων δημιούργησε αυτό που έλειπε από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Αξίερος» στη Σαμοθράκη. Μία ιστοσελίδα σχεδιασμένη για να προβάλει την εξαιρετική ποιότητα διαμονής στην Χώρα Σαμοθράκης.

Το axieros.gr είναι από σήμερα online με σκοπό να σας μαγέψει…

 

www.axieros.gr

 

Ιουν
12

ktimakumata.gr


 

Η webRey εταιρία κατασκευής και συντήρησης ιστοσελίδων δημιούργησε αυτό που έλειπε από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Τα κύματα» στη Σαμοθράκη. Μία ιστοσελίδα σχεδιασμένη για να προβάλει την εξαιρετική ποιότητα διαμονής , την υπέροχη θέα του καταγάλανου Αιγαίου πελάγους, τον καταπράσινο κήπο αλλά και το παραδοσιακό εστιατόριο με τα ντόπια φαγητά της Σαμοθράκης. Το ktimakumata.gr είναι από σήμερα online με σκοπό να σας μαγέψει…

 

www.ktimakumata.gr